NOVOLETNA SREČANJA ČLANOV SDP 2021!

Zaradi korona ukrepov, novoletnih zabav 2021 ni mogoče organizirati v okvirih kot je to bilo mogoče pred korono. Zato sindikat za letos omogoča, da se najkasneje do 31. 1. 2022,  skupine po 4-10 članov sindikata, organizirajo in izkoristijo 20 € na člana pri novoletnem kosilu ali druženju, seveda pod veljavnimi pogoji NIJZ na dan izvedbe.

Pogoji za koriščenje:

1. registrirani na novi spletni strani in prejeli št. registracije (če ne prejmete št. uporabite brskalnik Google Chrome),
  2. koristijo v skupini vsaj 4 člani (manj samo, kjer je manj članov v del. organizaciji) ,
  3. račun poravnate sami, ki je izdan na Sindikat delavcev v pravosodju, Tavčarjeva 9, 1000 Ljubljana, davč. št. 92518826,
  4. na zahtevku za vračilo denarja priložiti original račun ter imena in priimke s št. registracije članov, ki so koristili kosilo.

Vse ostale podrobnosti se lahko pozanimate pri svojem sindikalnem zaupniku ali pa na mailu info@sdp.si.

Tako ostane samo še, da se vam zahvalimo za zaupanje in da vam zaželimo srečno, zdravo, uspešno, lahko tudi malo nagajivo leto 2022.

Vaš sindikat