Bodite obveščeni o aktualnih novicah, dogodkih in ostalih aktivnostih

Delovna, socialna in kolektivna pravna zaščita člana.

Ko nesreča in bolezen ne počivata, jo omili finančna pomoč.

Zakoni urejajo skoraj vsa razmerja na svetu tudi naša.

Konfederacija SJS

RSS – Novice
 • Konfederacija sindikatov javnega sektorja ZA brezplačno šolsko prehrano
  V KSJS smo močni podporniki in zavezniki brezplačnega javnega šolstva, ki temelji na vključevanju, kakovosti, visoko usposobljenem strokovnem kadru in ki vsem otrokom omogoča pridobitev znanj in vrednot ter razvoj lastnih potencialov ne glede na materialni položaj staršev.
 • Odziv na dopis direktorja Televizije Slovenija_1
  Odziv predsednika Konfederacije sindikatov javnega sektorja Slovenije Branimirja Štruklja na dopis direktorja Televizije Slovenija Uroša Urbanije.
 • Dovolj je uničevanja RTV Slovenija!
  V Konfederaciji sindikatov javnega sektorja Slovenije (KSJS) smo zgroženi nad dogajanji na javnem zavodu RTV Slovenija in izražamo vso podporo in solidarnost Novinarskim sindikatom RTV Slovenija ter vsem zaposlenim.
 • KSJS podpira nadaljevanje stavke na RTV Slovenija
  KSJS izraža solidarnost in polno podporo zaposlenim na RTVS, ki so se odločili, da bodo v ponedeljek, 20. junija 2022, nadaljevali stavko, s katero si prizadevajo za novinarsko, uredniško in institucionalno avtonomijo, spoštovanje delavskih pravic, stabilno kadrovsko politiko ter depolitizacijo vodstvenih organov javne radiotelevizije.

Članstvo in ugodnosti

Sindikat delavcev v pravosodju je največja samostojna, demokratična in nestrankarska interesna organizacija v dejavnosti sodstva, ki zastopa interese zaposlenih v pravosodnih organih, varuje njihov ekonomski in socialni položaj. Članstvo in ugodnosti sindikata niso dolžnosti ampak pravica posameznega člana.

urn_aaid_sc_US_f4bb374e-699e-467f-b991-40d933210612 (5)

Kranjska gora 

Dvosobno stanovanje v samem centru mesta.

Fitcity fitnes

Brezplačni fitnes za člane  sindikata.

Piran

Kamnita piranska hiša v starem jedru mesta.

Novice