ki bo v petek 13.12.2024 ob 18.00 uri, v restavraciji Vodnikov Hram v Ljubljani.
Izbrani meni:
Hišni aperitiv: smrekovec ali orehovec
Samopostrežni bife:
Hladne predjedi: servirane na pladnjih
Vodnikov hladni krožnik (izbor slovenskih mesnin in sirov, z olivami, kaprami in kislimi gobicami)
Hišni kanapeji mešani (mesni, sirni, zelenjavni)
Bučkin karpačo z balzamičnim kisom na sveži rukoli
Francoska solata
Mešana solata s krutoni in mozzarelo
Tople predjedi: Vodnikova hruška (hruška z orehi in gorgonzolo, gratinirana v pečici) in Fužis Tartuffi
Glavne jedi: servirane v ogrevalnih posodah
Teletina na hišni način
Nadevane puranje roladice
Hrustljavi piščančji fileji ocvrti s sezamom
Svinjska ribica v omaki iz svežih jurčkov
Zelenjavni zrezki na Jurčkovi rižoti
Priloge:
Domači krompir iz pečice
Zelenjavna rižota
Zapečeni sirovi štruklji
Zelenjava na žaru
Solatni bar
Hišna sladica
z vključeno pijačo, ki bo postrežena na mizi takoj na začetku.
Prijave zbira Aleš Čuk (ales.cuk@sodisce.si) do vključno 04.12.2024.
Prispevek ob prijavi za člane 5,00 EUR, za nečlane 40,00 EUR, na TRR sindikata SI56 6100 0308 0104 397, sicer se prijava ne upošteva.
Vljudno vabljeni!